8:00 - 23:59

Politika e privatësisë

Kush jemi ne

Adresa e faqes sonë të internetit është: https://www.rentalcar.al.

Çfarë të dhënash personale mbledhim dhe pse i mbledhim ato

Komentet

Kur vizitorët lënë komente në faqe, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, dhe gjithashtu adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spamit.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (quhet edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia e profilit tuaj është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS) përfshirë. Vizitorët e faqes në internet mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në faqen e internetit.

Format e kontaktit

Biskota

Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të zgjidhni të ruani emrin tuaj, adresën e emailit dhe faqen e internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.

A keni vizituar faqen tonë të hyrjes? Ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon skedarë cookie. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur hyni, ne gjithashtu do të konfigurojmë disa skedarë kuki për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookies për hyrje zgjasin dy ditë, dhe cookie-t e opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më kujto”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie-t e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo redaktove. Ajo skadon pas 1 ditë.

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të ngulitur (p.sh. video, images, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, përdorni cookies, futni gjurmim shtesë të palëve të treta, dhe monitoroni ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Analiza

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij ruhen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe miratojmë çdo koment pasues automatikisht në vend që t'i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ndonjë), ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, redaktoni, ose fshini të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveç se ata nuk mund të ndryshojnë emrin e tyre të përdoruesit). Administratorët e faqes në internet mund të shohin dhe modifikojnë gjithashtu atë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Duke pasur një llogari në këtë faqe, ose keni lënë komente, ju mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin asnjë të dhënë që ne jemi të detyruar të mbajmë për administrative, ligjore, ose për qëllime sigurie.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen nëpërmjet një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spamit.

®2022 E drejta e autorit nga Blue Line Car Rental | Të gjitha të drejtat e rezervuara.