8:00 - 23:59

FAQ

Pyetje të përgjithshme

Do të gjeni në këtë pjesë të gjitha pyetjet e bëra shpesh.
Nëse keni nevojë për informata të mëtejshme, mos ngurroni të Na kontaktoni.

A janë automjetet e siguruar?

po, të gjitha automjetet tona kanë sigurime të detyrueshme Civile dhe CASCO.

Cilat janë metodat e pagesës për shërbimet e marrjes me qira të makinave?

Ju mund të paguani me para në mbërritje, Paypal ose nga transferi bankar.

Si mund të marr me qira një makinë?

Mund të marrësh me qira një makinë duke klikuar thjesht në butonin shtëpiak në meny ose duke thirrur +355 697 997 299. Nëse vendosni të rezervoni një makinë në internet, ne do t'ju kontaktojmë për të konfirmuar rezervimin tuaj.

A mund ta ndryshoj veturën pas rezervimit?

po. Nëse dëshironi të ndryshoni ose anuloni rezervimin tuaj për një makinë pasi ta keni aprovuar atë, te lutem me telefono +355 697 997 299 ose të na arrijnë nga kontaktet e dhëna në faqen Kontaktet.

Nga mund ta marr makinën nga dhe nga duhet ta kthej?

Ju mund ta merrni makinën nga të gjitha vendet që janë të listuara në faqen tonë të internetit. Nëse keni rezervuar një makinë për më shumë se tre ditë, ne mund ta dorëzojmë makinën në vendndodhjen tuaj sipas dëshirës.

Cfare duhet te bej, nëse prishet makina?

Nëse makina juaj prishet, ju lutemi na telefononi menjëherë në +355 697 997 299

Nëse ka një aksident, ju lutemi së pari telefononi policinë nr 129

A i dorëzoni veturat në vendndodhjen tonë?

po, ne do t’ju ​​dorëzojmë makinën në vendndodhjen e zgjedhjes tuaj falas.

Kur mund të lidhem me ju?

Mund të na telefononi 24/7 me telefon ose media sociale nr. +355 697 997 299

A ka ndonjë hartë në makinë?

po, nese ju deshironi, ne do të sigurojmë hartat e Sarandës falas.

Documentsfarë dokumentesh kërkohen për të marrë me qira një makinë në Shqipëri?

dokumentet: pasaportë dhe Patentë
  • Bëni Pagesën me Qira: para ose Kartë krediti / debiti
  • Lini Depozitën e Sigurisë: Kartelë e parave të gatshme ose krediti / debiti

Cilat janë kufijtë e shpejtësisë në Shqipëri?

  • 40 km / orë (31 mph) në zonat e banuara
  • 90 km / orë (56 mph) larg zonave të banuara
  • 110 km / orë (68 mph) në autostradë
  • Dritat Ndezur gjatë ditës
212021 Të drejtat e autorit nga Makina me qira e Blue Line | Të gjitha të drejtat e rezervuara.