8:00 - 23:59

Rreth Nesh

Ne jemi kompania juaj më e mirë me qira e makinave në zonë

Vizituar nga mijëra klientë të makinave me qira çdo muaj!

Flota jonë me qira ofron një gamë të gjerë zgjedhjesh për makina me qira, përfshirë mini, i vogël, SUVs, Vans, makina sportive, Scooters, kuadratet dhe më shumë. Pavarësisht se cilat mund të jenë planet tuaja të Shqipërisë, mund të gjeni lehtësisht ato që ju nevojiten nga flota jonë e azhurnuar. Cilindo model të zgjidhni mund të mbështeteni në atë të mirëmbahet, modele të reja, çmime të lira dhe të besueshme.

Ne gjithashtu mund të azhurnojmë automjetin tuaj për t'ju siguruar përvojën më të mirë të mundshme të drejtimit në Shqipëri. Ju mund të përfshini shtesa si vendet e fëmijëve, GPS, drejtuesit shtesë dhe opsionet e mbulimit kur prenotoni në internet ose përmes telefonit. Ndryshe nga vendet e marrjes me qira të makinave, Saranda, Ksamil, Tirane, dhe me shume. Ju lutemi vini re se ne mund t'ju garantojmë vetëm që të merrni një automjet në kategorinë e zgjedhur të makinave tuaja, jo një model specifik i makinave.

-
Klientë të lumtur
-
Automjetet e listuara
-
Vende të disponueshme
-
Rezervimet e bëra

Karakteristikat e kompanisë

Detajet e vogla bëjnë ndryshimin

mbi 8 vite në biznes

Qendra jonë e makinave është e gjitha e re, modelet më të fundit nga markat e mirënjohura të automjeteve. Ne kemi madhësi të ndryshme si makinat kompakte për çiftet, SUV për familjet e mëdha, 4X4 jashtë rrugës, Vans, Scooters, … Ju mund të merrni dhe të lëshoni ku të doni, ne kemi vende të ndryshme të marrjes me qira të makinave dhe ne punojmë me shumë kompani të makinave me qira.

Makina të mirëmbajtura mirë

Stafi ynë punon shumë për të siguruar që të gjitha makinat në flotë të jenë në gjendje të mirë. Ne punojmë me shërbim të çertifikuar që janë të autorizuar nga shitësit. Pastrimi dhe siguria janë përparësia që ne kontrollojmë para marrjes me qira.

Mime të përballueshme

Çmimi është faktori vendimtar në biznesin tonë familjar! Ne ofrojmë çmimin më të mirë duke pasur parasysh konceptin "all inclusive".
– Pa pagesë për ndryshimet e rezervimit
– Anulim falas para 24h
– Depozitë e ulët
– Karburant i plotë në të plotë,
– Pa kosto të fshehura dhe çmim të mirë për shtesa dhe shërbime shtesë.

®2022 E drejta e autorit nga Blue Line Car Rental | Të gjitha të drejtat e rezervuara.