8:00 - 23:59

Adresë
Lagjia nr 1, Rruga Naim Frashëri,
Sarande, 9701

telefon
+355 893 22 222
+355 697 997 299

Kontakto

Nëse dëshironi të kërkoni informacion, ju lutemi plotësoni dhe dorëzoni
forma më poshtë. Ju së shpejti do të kontaktoheni nga stafi ynë.

    ®2022 E drejta e autorit nga Blue Line Car Rental | Të gjitha të drejtat e rezervuara.