8:00 - 23:59

FAQ

Pyetje të përgjithshme

Do të gjeni në këtë pjesë të gjitha pyetjet e bëra shpesh.
Nëse keni nevojë për informata të mëtejshme, mos ngurroni të Na kontaktoni.

A janë automjetet e siguruar?

po, të gjitha automjetet tona kanë sigurim të detyrueshëm të kufizuar (Mbrojtja e Palës së Tretë – Ndihma për avari).
Nëse keni një aksident, do t'ju duhet të paguani një tepricë të pakthyeshme deri në € 3,000.
Gjithashtu, ju mund të pajtoheni në Sigurimin Premium – Ofron mbulim superior, nëse keni një aksident, do t'ju kthehet shuma e tepërt.

Mënyrat e pagesës për shërbimet e marrjes me qira të makinave?

Ju mund të paguani me kartë krediti ose me para në dorë në mbërritje, Paypal dhe me transfertë bankare.

Si mund të marr me qira një makinë?

Ju mund të merrni me qira një makinë duke klikuar thjesht në butonin "Home" në meny ose të na kontaktoni përmes bisedës në internet. Nëse vendosni të rezervoni një makinë në internet, ne do t'ju kontaktojmë për të konfirmuar rezervimin tuaj.

Ndërrimi i makinës pas rezervimit?

po. Nëse dëshironi të ndryshoni ose anuloni rezervimin tuaj për një makinë pasi ta keni aprovuar atë, te lutem me telefono +355 697 997 299 ose të na arrijnë nga kontaktet e dhëna në faqen Kontaktet.

A mund ta marr makinën dhe ku ta kthej?

Ju mund ta merrni makinën nga të gjitha vendet që janë të listuara në faqen tonë të internetit. Nëse keni rezervuar një makinë për më shumë se tre ditë, ne mund ta dorëzojmë makinën në vendndodhjen tuaj sipas dëshirës.

Cfare duhet te bej, nëse prishet makina?

Nëse makina juaj prishet, ju lutemi na telefononi menjëherë në +355 697 997 299

Nëse ka një aksident, ju lutemi së pari telefononi policinë nr 129

A i dorëzoni veturat në vendndodhjen tonë?

po, ne do t’ju ​​dorëzojmë makinën në vendndodhjen e zgjedhjes tuaj falas.

Duhen informacione?

Mund të na telefononi 24/7 me telefon ose WhatsApp nr. +355 697 997 299 ose në chat online

A ka ndonjë hartë në makinë?

po, nese ju deshironi, ne do të sigurojmë hartat e Sarandës falas.

Dokumentet e nevojshme për të marrë me qira një makinë në Shqipëri?

dokumentet: pasaportë / Karte identiteti dhe Patentë
  • Bëni Pagesën me Qira: para ose Kartë Krediti/Debiti
  • Lini Depozitën e Sigurisë: Para të gatshme ose kartë krediti

Rreth kufizimeve të shpejtësisë në Shqipëri?

  • 40 km / orë (31 mph) në zonat e banuara
  • 90 km / orë (56 mph) larg zonave të banuara
  • 110 km / orë (68 mph) në autostradë
  • Dritat Ndezur gjatë ditës
®2022 E drejta e autorit nga Blue Line Car Rental | Të gjitha të drejtat e rezervuara.