8:00 - 23:59

Bëhu Partner

 

Bëhuni një partner dhe rriteni biznesin tuaj në Car Rental

 

 


 

 

Arrijnë të mbarojnë 55 mijëra udhëtarët

Merrni këshilla të personalizuara për shitje

Merrni rezervime direkte. Menaxhoni flotën tuaj vetë!

Dëgjoni dhe merrni njohuri për thirrjet e klientëve

Pa ndonjë tarifë apo kosto të fshehur

Merrni hyrje në pultin në kohë reale

Ne i ndihmojmë njëri-tjetrit në të gjithë Shqipërinëproces i lehtë i regjistrimit


Regjistrohu

Ne e tregojmë shërbimin tuaj në një mënyrë që është e rëndësishme për mysafirët në të gjithë botën, në deri në 40 vendet. Ne gjithashtu tregtojmë listat tuaja në motorët e kërkimit si Google, Bing dhe Yahoo për t'ju ndihmuar të shitur më shumë me ne dhe rritjen e të ardhurave!

 

 

Verifikohu

Verifikoni biznesin tuaj me ne dhe merrni potencial të madh nga trafiku ynë, ku merrni më shumë të ardhura dhe biznes më të mirë në internet

 

 

Fitoni Qasje

Merrni qasje në pultin tuaj në kohë reale dhe filloni të menaxhoni përmbajtjen tuaj, siç është përshkrimi i flotës, images, çmimet dhe datat e disponueshmërisë dhe rezervimet tuaja

®2022 E drejta e autorit nga Blue Line Car Rental | Të gjitha të drejtat e rezervuara.